Werkwijze

Bij Jody Schierboom | Beauty & Skin Coach werken wij samen aan een huid die jouw laat stralen. Weg met de zorgen over een vermoeide blik of ongezonde uitstraling. Samen zorgen wij ervoor dat jij met een minimale inspanning stralend voor de dag kunt komen. 

Benieuwd hoe andere klanten deze transformatie doormaken? Lees hun verhalen hier. 

Omdat wij geen wonderen kunnen verrichten werken wij met behandeltrajecten van 4, 6 of 12 maanden. Afhankelijk van jouw wensen en doelen stellen wij samen een op maat gemaakt behandelplan op. Wij starten daarom altijd met een kennismakingsgesprek + huidanalyse.

Kennis maken

In dit gesprek kijken wij samen waar jouw wensen en behoeften liggen. Daarnaast bekijk ik de conditie en behoefte van jouw huid. Naar aanleiding van jouw wensen en jouw huidconditie wordt jouw behandelplan uitgestippeld. 

Huidverbetering door synergie

Na dit gesprek ga jij naar huis met de juiste huidverbeterende producten om jouw huid voor te bereiden op de behandelingen die zullen volgen. De behandelingen en de producten samen zorgen voor een synergie, dat wil zeggen dat ze elkaar versterken. Zo behalen wij samen het beste resultaat. 

Werkwijze van de salon

Behandelingen op maat

Door voor iedere behandeling opnieuw te kijken naar jouw huidconditie, kunnen wij jouw huid optimaal ondersteunen en de beste resultaten behalen. Maakt jouw spiegelbeeld jou onzeker of ongelukkig? Dan wordt het tijd om actie te ondernemen. 

Bekijk de mogelijkheden >Merken >
Jody Schierboom - Beauty & Skin coach

Maak een afspraak

Laat uw e-mailadres of telefoonnummer achter, dan neem ik contact met u op. 

Scroll naar top