Werkwijze

Bij Jody Schierboom | Beauty & Skin Coach werken wij samen aan een huid die jouw laat stralen. Weg met de zorgen over een vermoeide blik of ongezonde uitstraling. Samen zorgen wij ervoor dat jij met een minimale inspanning stralend voor de dag kunt komen. 

Benieuwd hoe andere klanten deze transformatie doormaken? Lees hun verhalen hier. 

Omdat wij geen wonderen kunnen verrichten werken wij met behandeltrajecten van 4, 6 of 12 maanden. Afhankelijk van jouw huidconditie, wensen en doelen stellen wij samen een op maat gemaakt behandelplan op. 

JA, DIT WIL IK OOK!

 Het is allereerst belangrijk om in kaart te brengen wat jouw huid echt nodig heeft. Om dit in kaart te brengen nodig ik je uit voor de huidcheck voor de ambitieuze hardwerkende powervrouw, die geen tijd heeft voor zichzelf maar er wel jong en vitaal uit wil blijven zien. 

Huidverbetering door synergie

Na deze huidcheck weet jij precies wat jou huid wel en juist niet nodig heeft. En kun jij thuis aan de slag om jouw huid te verbeteren. 

Werkwijze van de salon

Behandelingen op maat

Door voor iedere behandeling opnieuw te kijken naar jouw huidconditie, kunnen wij jouw huid optimaal ondersteunen en de beste resultaten behalen. Maakt jouw spiegelbeeld jou onzeker of ongelukkig? Dan wordt het tijd om actie te ondernemen. 

Bekijk de mogelijkheden >Merken >
Jody Schierboom - Beauty & Skin coach

Maak een afspraak

Laat uw e-mailadres of telefoonnummer achter, dan neem ik contact met u op. 

Scroll naar top