Klantervaringen

Ben je benieuwd naar de ervaring van anderen met JS Beauty & Skin coach in Borculo?

"Jody legt alles rustig en duidelijk uit, ze weet waar ze over praat."

Marije Memelink

Zonet een intakegesprek gehad bij Jody. Wat een aanrader!!! Ik kamp al jaren met rosacea (vlekjes in m'n gezicht). Al zoveel geprobeerd om het te verhelpen, maar niks mocht baten. Ik sta er nog steeds open voor en hoop nog altijd hét middel te vinden, wat mij wel een beetje helpt aan een rustigere huid en daarmee meer zelfvertrouwen 😊 daarom Jody benaderd.

Wat was het een fijn gesprek! Ze legt alles heel rustig en duidelijk uit, weet waar ze over praat, dringt niks op, maar geeft je zelf de ruimte en tijd om er over na te denken. Je kunt merken dat ze passie voor haar vak heeft en heel veel ervaring /kennis! Kletst daarnaast makkelijk weg. Biedt ook een luisterend oor. Geeft tips! In 1 woord, TOP!

Marise Vreugdenhil

Vanmorgen een heerlijke behandeling gehad, waar ik de hele dag van na kan genieten. Zo voor het slapen gaan nog even heerlijk smeren en lekker slapen. Ben benieuwd waar we de volgende periode aan gaan werken aan mijn huid. Eerst zag ik het als verwennerij, maar eigenlijk is het een must voor iedereen die goed voor zichzelf wil zorgen.

Elvira Kuilman

Positief: Hygiëne en netheid, Kwaliteit

Sharon Dekker

Jody geeft zowel vooraf als tijdens de behandeling goede informatie over de producten en geeft handige tips om ook thuis je eigen welness momentjes te creëren!

Het ontvangst was prettig en informeel, de behandeling was erg fijn en ik voelde mij op mijn gemak!

Twan

Jody heeft hart voor voor de mens en beschikt over veel kennis van de huid. Mijn huid is de afgelopen maanden enorm opgeknapt. Door de behandelingen die meteen resultaat geven en de producten die de thuisverzorging erg prettig maken ziet mijn huid er minder rood uit en heb ik minder ontstekingen. Vroeger gebruikte ik wel gezichtscrèmes maar deze maakten mijn huid juist vetter. Door de juiste producten te gebruiken ziet mijn huid er beter uit en voelt beter dan ooit!

Loes van Donkelaar

Tijdens het make-up advies vertelt Jody duidelijk wat ze gaat doen, ze geeft handige tips over het aanbrengen van de make-up en ze luistert naar jouw wensen. Ik gebruik de make-up nog steeds en het bevalt erg goed. Zeker een aanrader!

"Jody heeft hart voor de mens en beschikt over veel kennis van de huid."

Angelique Dekkers

Ik ken Jody al een tijdje als een vriendelijke en warme persoonlijkheid met goede kennis van zaken met veel aandacht en geduld voor haar klant. Dit heb ik mogen ervaren als collega maar nu als klant, ook echt zo mogen ervaren. Ik kreeg daardoor ook direct vertrouwen in haar advies. Tevens heeft ze mij hele mooie producten geadviseerd van Mineralissima en ben heel blij dat deze producten samen met de huidverbeterende producten van Deynique ( waar Jody ook heel professioneel advies in kan geven), stralend en zelfverzekerd de dag doorkom. Dankjewel Jody

Scroll naar boven
Scroll naar top