Merken

JS Beauty & Skin Coach werkt met vaste merken, welke ook in de salon te verkrijgen zijn. Lees hier waarom we juist voor deze merken gekozen hebben.

Werkwijze van de salon

DEYNIQUE

De kwalitatief, hoogwaardige producten van Deynique Cosmetics werken via een synergetische één + één = drie formule. Door de producten in combinatie te gebruiken versterken zij elkaars werking en zorgen zij voor een optimaal resultaat. Door het uitgebreide assortiment is er voor ieder wat wils. 

Deynique is vaak voorloper in de markt als het gaat om de nieuwste behandeltechnieken en producten. Door de hoog geconcentreerde actieve ingrediënten in de producten maakt Deynique het mogelijk de behandeling thuis voort te zetten om zo het beste resultaat te bereiken.

Deynique - huidverbeterende producten
Minerale make-up van Mineralissima

Mineralissima make-up

De make-up van Mineralissima is op minerale basis en bevat geen schadelijke toevoegingen zoals conserveermiddelen, siliconen of andere chemicaliën. Hiermee voorkomt u verstopping en irritatie van de huid. 

Mineralen hebben een groot hechtingsvermogen waardoor de make-up ook lang goed blijft zitten. Doordat mineralen uit de natuur komen heeft het veel affiniteit met onze huid. Hierdoor is deze make-up fantastisch in te zetten naast een hoogwaardig verzorgingsprogramma. 

Mineralissima is 100% hypoallergeen, natuurlijk, milieuvriendelijk en veganistisch. Tevens is Mineralissima ook heel betaalbaar!

Meer te weten komen over Jody?

Ze stelt zich hier graag aan jouw voor.

Scroll naar top

Zwangerschapsverlof

Wegens zwangerschapsverlof is het van 16 oktober 2021 t/m 4 februari 2022 niet mogelijk een behandeling in te plannen.