Jouw schoonheidsspecialiste

Hé, wat leuk je hier te treffen. 

Ik ben Jody Schierboom en ik help vrouwen uit de Achterhoek met het krijgen en behouden van een gezonde huid, zodat zij gezien worden, hierdoor meer kansen krijgen, meer op de voorgrond durven te treden en elke uitdaging aan durven gaan. Doordat zij vol zelfliefde in de spiegel kunnen kijken en zichzelf volledig omarmen om wie ze zijn en dit uitstralen naar de buitenwereld. 

Because, there is no forse more powerfull then a woman determined to rise!

Hoe het allemaal begon

Al als klein meisje werd mij opgedragen mij aan te passen aan mijn omgeving. “Doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg”, was mijn levensmotto. Lees aangeleerde of opgelegde levensmotto. Want deze blonde dartel was eigenlijk helemaal niet gemaakt om in een keurslijf te stoppen.

Maar als je jong bent, doe je wat jouw omgeving van jouw verwacht. Dit resulteerde uiteindelijk in een muurbloempje, dat vaak over het hoofd gezien werd. Helaas kwam ik er pas op veel latere leeftijd achter dat ik helemaal niet zo onzichtbaar was als dat ik me voordeed. En dat ook helemaal niet wilde zijn. Ik had namelijk een hoop liefde en kennis te delen.

Doordat ik mij al die jaren zo verstopt had, voelde het als een bevrijding toen ik steeds meer een stukje van mijzelf terugvond. Wat mij hierbij heel goed heeft geholpen is om te leren om mijzelf lief te hebben, door mijzelf meer aandacht te geven en meer voor mijzelf op te komen. 

Uiteraard heb ik hier hulp bij gehad van anderen, maar het grootste deel heb ik zelf gedaan door goed voor mezelf te gaan zorgen en goed naar mijn hart te luisteren. 

Omdat ik inmiddels weet hoe belangrijk het is om lekker in je vel te zitten en hoeveel je dat kan opleveren op alle vlakken in je leven, zie ik het als mijn missie om meer vrouwen zich zo te laten voelen. 

Om die reden ben ik in 2020 gestart met mijn eigen schoonheidssalon. Om vrouwen te helpen met het krijgen en behouden van een gezonde huid. Wat lekker in je vel zitten dat lukt alleen als je vel ook lekker zit!

CLA 1294

Over mij

Ik ben Jody Schierboom – ter Veen, geboren te Emmeloord. Beautylover in hart en nieren. In 2011 behaalde ik dan ook mijn allround schoonheidsspecialiste diploma. Na een aantal jaren actief te zijn geweest in de beautybranche kwam er een gave nieuwe uitdaging op mijn pad waardoor ik de beautybranche verliet. Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan! Door een burnout kwam ik erachter dat mijn hart sneller gaat kloppen bij alles wat met huidverbetering te maken heeft. 

Jody Schierboom - Beauty & Skin coach

Mensen helpen en samen resultaten behalen daar word ik gelukkig van. Om die reden heb ik december 2019 de stoute schoenen aan getrokken en mijn salon ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. ‘Wat je aandacht geeft groeit’, zei een wijs persoon mij ooit. En dat is maar weer bewezen. Doordat ik mijn focus had gelegd op schoonheidsverzorging kwamen er allemaal mooie dingen op mijn pad. 

Van schoonheidsspecialiste naar docent schoonheidsverzorging

Naast het begeleiden van vrouwen met een huidwens, ben ik ook docent schoonheidsverzorging. Het overdragen van kennis vind ik namelijk echt heel erg leuk. In de salon deel ik ook graag veel kennis met jou. Zodat jij ook een echt huidkenner wordt en daarmee de processen en fases in jouw huid beter gaat begrijpen en je daar dus ook op aan kunt passen. 

Ik kijk er naar uit om ook van jou een echte skincare lover te maken.

Ontstaan Schoonheidssalon Jody Schierboom | Beauty & Skin coach

Zoals ik je al heb verteld ging er dus een hele zoektocht naar de ware ik aan vooraf. Maar na lang zoeken kwam ik uiteindelijk op de opleiding schoonheidsspecialiste terecht. En dit was een schot in de roos. Want hoe tof is het, als je mensen kunt verwensen door een tedere aanraking, ze er nóg mooier uit kunt laten zien en ze kunt helpen met het verwezenlijken van hun huidwensen. 

Toch heb ik nog een uitstapje gemaakt voor ik mijn salon in Borculo opende in 2020. Maar na een aantal jaren als vertegenwoordiger, begon het weer te kriebelen. En nu zijn we inmiddels al weer heel wat klanten en ervaringen rijker. En zou ik nooit meer iets anders willen doen.

CLA 1412 1

Een mooie huid is niet vanzelfsprekend het vraagt om aandacht. Eigenlijk is het net als tanden poetsen. Dagelijks verzorgen wij ons gebit en twee keer per jaar gaan we naar de tandarts. Met het verbeteren van jouw huid werkt het net zo. 

Door de combinatie van intensieve behandelingen en de verzorging thuis ga jij echt het verschil merken. 

Wil jij meer zelfvertrouwen door een stralende, gezonde huid? 

Ik kom graag met je in gesprek.

Nieuwsgierig naar de behandelingen?

Klik dan hier of neem gerust contact op voor meer informatie.

Scroll naar boven
Scroll naar top