Jouw schoonheidsspecialiste

Ik ben Jody Schierboom – ter Veen, geboren te Emmeloord. Beautylover in hart en nieren. In 2011 behaalde ik dan ook mijn allround schoonheidsspecialiste diploma. Dat maakte mij officieel allround schoonheidsspecialiste. Na een aantal jaren actief te zijn geweest in de beautybranche kwam er een gave nieuwe uitdaging op mijn pad waardoor ik de beautybranche verliet. 

Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan! Door een burnout kwam ik erachter dat mijn hart sneller gaat kloppen bij alles wat met huidverbetering te maken heeft. Mensen helpen en samen resultaten behalen daar word ik gelukkig van. Om die reden heb ik december 2019 de stoute schoenen aan getrokken en mijn schoonheidssalon ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. In mei 2020 na maanden van voorbereiding en door de uitgestelde opening i.v.m. de lockdown ging mijn salon officieel open en kon ik mijn droom als schoonheidsspecialiste waarmaken.

Jody Schierboom - Beauty & Skin coach

Over mij

Ik ben Jody Schierboom – ter Veen, geboren te Emmeloord. Beautylover in hart en nieren. In 2011 behaalde ik dan ook mijn allround schoonheidsspecialiste diploma. Na een aantal jaren actief te zijn geweest in de beautybranche kwam er een gave nieuwe uitdaging op mijn pad waardoor ik de beautybranche verliet. Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan! Door een burnout kwam ik erachter dat mijn hart sneller gaat kloppen bij alles wat met huidverbetering te maken heeft. 

Jody Schierboom - Beauty & Skin coach

Mensen helpen en samen resultaten behalen daar word ik gelukkig van. Om die reden heb ik december 2019 de stoute schoenen aan getrokken en mijn salon ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. ‘Wat je aandacht geeft groeit’, zei een wijs persoon mij ooit. En dat is maar weer bewezen. Doordat ik mijn focus had gelegd op schoonheidsverzorging kwamen er allemaal mooie dingen op mijn pad. 

Van schoonheidsspecialiste naar docent schoonheidsverzorging

In januari 2020 ben ik gestart als docent schoonheidsverzorging wat een perfecte aanvulling is op mijn werkzaamheden binnen de salon. Het overdragen van kennis is ook altijd al een grote passie van mij geweest. Tijdens mijn werk als vertegenwoordiger gaf ik al regelmatig producttrainingen in drogisterijen en reformwinkels. Maar het lesgeven aan gemotiveerde, getalenteerde dames die schoonheidsspecialiste willen worden is nog veel leuker. 

Ontstaan Schoonheidssalon Jody Schierboom | Beauty & Skin coach

Als persoon en als schoonheidsspecialiste ben ik door alle ervaringen die ik de afgelopen jaren heb opgedaan verrijkt met veel liefde en passie voor het vak schoonheidsverzorging en voor de mens. Door deze ervaringen werd de start van mijn schoonheidssalon in Borculo een feit. Omdat ik zelf het beste functioneer in een fijne, sfeervolle omgeving gun ik dit mijn klanten ook. Mijn schoonheidssalon voelt als thuiskomen. Een plek waar je mag onthaasten en er vanuit mag gaan dat je in goed handen bent. Kwaliteit en beleving zijn voor mij uitgangspunten. 

schoonheidssalon borculo

Een mooie huid is niet vanzelfsprekend het vraagt om aandacht. Eigenlijk is het net als tanden poetsen. Dagelijks verzorgen wij ons gebit en twee keer per jaar gaan we naar de tandarts. Met het verbeteren van jouw huid werkt het net zo. 

Door de combinatie van intensieve behandelingen en de verzorging thuis ga jij echt het verschil merken. 

Wil jij er over 5 jaar jonger en vitaler uitzien dan vandaag? 

Ik kom graag met je in gesprek.

Nieuwsgierig naar de behandelingen?

Klik dan hier of neem gerust contact op voor meer informatie.

Scroll naar top