COSMEDIX | CLEAN | CLINICAL | LUXURIOUS

Cosmedix Blueberry Smoothie Peel at Karidis Clinic

Geen enkele huid is het zelfde, daarom is het belangrijk om elke huid op zijn eigen manier te benaderen en te behandeling. Maar producten en behandelingen moeten in alle gevallen zacht en effectief werken met luxueuze ingrediënten die geen irritatie teweeg brengen, een kleine milieu voetafdruk hebben en bewezen effectief zijn voor de huid. 

Het mooie aan de producten van Cosmedix is dat ze zo zijn samengesteld dat ze voor ieder huidtype in te zetten zijn. Of je nu worstelt met hyperpigmentatie, donkere kringen onder de ogen, acne, roodheid, gevoelige huid, fijne lijntjes en rimpels of uitdroging – onze producten leveren echte resultaten zonder harde bijwerkingen.

De formules van de COSMEDIX producten bevatten hogere concentraties aan actieve ingrediënten en zijn gemaakt om te combineren met professionele behandelingen bij Jody Schierboom | Beauty & Skin Coach.

In een maatschappij waar gezonde voeding en een gezonde leefstijl steeds belangrijker wordt. Is het toch bijna ondenkbaar dat men nog regelmatig vergeet om net zo zuinig met zijn/haar huid om te gaan. En dat terwijl onze huid ons grootste orgaan is. Die verdiend dus absoluut aandacht en liefde.  

Met de producten van COSMEDIX zorg je goed voor jouw huid en daarmee voor je lichaam. Zo bevatten de producten van COSMEDIX alleen de meest zuivere ingrediënten.

COSMEDIX maakt een eenvoudige belofte: maximale resultaten leveren met verminderde irritatie. COSMEDIX als sinds 1999 produceren zij uitsluitend clean & green cosmetica en zijn zij altijd bezig met het ontwikkelen van eigentijdse producten die maximaal resultaat in huidverbetering geven. Maar dit altijd vasthoudend aan hun vier belangrijke hoofdpijlers:

  • Chiraal gecorrigeerde werkstoffen
  • Slimmere exfoliatie
  • Zuivere ingrediënten
  • Skin Matrix support

CHIRAAL GECORRIGEERDE WERKSTOFFEN

Door gebruik te maken van een revolutionair zuiveringsproces, genaamd ‘Chiral Correction’ afkomstig uit de medicijn wereld , kunnen de meest krachtige werkstoffen uit de natuur gebruikt worden in de meest hoge concentraties. Door op de deze manier ingrediënten in te zetten wordt de cellulaire communicatie verbetert en kunnen ze de huid echt veranderen, zonder de huid te irriteren.

SLIMMERE EXFOLIATIE (afschilfering)

Door het combineren van retinol met verschillende zuren worden snel en doeltreffende resultaten bereikt.
Door verschillende transportsystemen in te zetten kan retinol in verschillende sterktes in de huid worden afgegeven en kan retinol worden ingezet voor alle huiden, zelfs de meest gevoelige.
Retinoïden prikkelen het celvernieuwingsproces door een signaal naar de kern van de cel te sturen terwijl AHA’s de verbindingen tussen dode cellen afbreken. Deze verschillende mechanismen kunnen elkaar aanvullen wanneer ze gecombineerd worden.

ZUIVERE INGREDIËNTEN

INCLUSIEF
* Plantaardige ingrediënten
* Vriendelijke, effectieve AHA’s / fruitzuren
* Ingekapselde vitamine A
* Epidermal Growth Factors / EGF
* Anti aging peptides
* Krachtige antioxidanten
* Nobelprijs winnende technologieën
* Chiraal gecorrigeerde actieve ingrediënten

EXCLUSIEF
* Parabenen
* Benzoyl Peroxide
*Glycolzuur
* Petroleumderivaten / mineral oliën
* Natrium Lauryl Sulfate / SLS
* Kunstmatige kleurstoffen
* Kunstmatige geurstoffen
* Ruwe toevoegingen

SKIN MATRIX SUPPORT

Belangrijk voor een gezonde huid zijn de bouwstenen die de huid beschermen en herstellen. Denk aan formuleringen die bestaan uit antioxidanten, vloeibare kristaltechnologie, EGF’s (epidermale groeifactoren), en peptiden. Deze formuleringen bieden de bouwstenen voor celverjonging en huidherstel om de ondersteuning van de huidmatrix te verbeteren.

Meer weten over de Cosmedix behandelingen of een van de andere behandelmogelijkheden? Lees het via de knop hieronder.

Scroll naar boven
Scroll naar top