COSMEDIX BLUEBERRY SMOOTHIE PEELING

De Level 1 Cosmedix Blueberry Smoothie peeling is deels handmatig scrubben en deels L-melkzuurpeeling. De Blueberry Smoothie is een professionele behandeling en ideaal voor iedereen die nog niet eerder een chemische peeling heeft gehad, maar wel wil genieten van een effectieve manier om dode huidcellen te verwijderen.

De Cosmedix Blueberry Smoothie peeling zorgt op twee verschillende manieren dat de dode huidcellen worden verwijdert. Deels door de korrelstructuur die als een mild schuurpapiertje de bovenste lagen dode huidcellen van de huid af polijst en deels door de zuren in de peeling de een chemische reactie aangaan met de lijm tussen jouw dode huidcellen, zodat deze cellen los weken. 

De combinatie van L-melkzuur met jojoba-kralen zorgt er voor dat oneffenheden verzachten en geven de huid een gladdere teint. Terwijl de huid wordt doordrenkt met D-glucuronzuur en bosbessenextract voor krachtige antioxidantbescherming.

De Level 1 Blueberry Smoothie peeling is een instappeeling en geschikt voor alle huidtypes. Het kan gebruikt worden losse behandeling die kan worden afgestemd op het huidtype. 

Cosmedix Blueberry Smoothie peeling biedt een geavanceerde vorm van afschilfering om het bovenste huidlagen weer zichtbaar gladder en gezonder te maken. Biedt vergelijkbare effecten als microdermabrasie. De extra voordelen  zitten hem in de toevoeging van D-glucuronzuur en bosbessenextract welke de huid voorzien van antioxidanten om de huid te voeden en te beschermen.

De Blueberry Smoothie is een superieure behandeling vergeleken met microdermabrasie, die de huid eenvoudigweg op een oppervlakkig niveau afschilfert.

De Blueberry Smoothie peeling is een ideale behandeling om de huid te helpen herstellen en in goede conditie te krijgen ter voorbereiding op geavanceerdere behandelingen.

Gebruikt als onderdeel van een huid verbeterend behandelplan, helpt de Blueberry Smoothie peeling de huid voor te bereiden voordat intensievere peelings, zoals de Benefit Peel, Essential Peptiden Peel of Clarity Peel worden toegepast .   

Scroll naar boven
Scroll naar top