Bindweefselmassage

De huid zo gezond en vitaal mogelijk houden, dat wil jij toch ook?

Waar vroeger de focus meer lag op ontspanning, is er tegenwoordig meer behoefte aan een huidverbeterend effect. We zijn ons veel bewuster van ons uiterlijk en willen het liefst dat onze leeftijd niet van onze huid af te lezen is.

Dat vraagt om een andere aanpak waarbij snel resultaat zichtbaar en merkbaar is. Met chemische peelings, microneedling, lasertherapie en ook bindweefselmassage, zijn wij tegenwoordig in staat om de huidstructuur en het welzijn van de huid te verbeteren in een korter tijdsbestek dan vroeger. 

Het mooie van bindweefselmassage ten opzichte van bovengenoemde behandelmethoden is dat we de huidbarrière intact houden

De bindweefselmassage

Als je denkt dat bindweefselmassage te vergelijken is met een klassieke ontspanningsmassage, dan heb je het mis.  

De bindweefselmassage is een echt WORKOUT voor jouw huid en richt zich op het afvoeren van afvalstoffen en het verbeteren van het zuurstofgehalten in jouw huid en heeft daarmee een verjongt en verstevigt effect op jouw huid.

Door de aanmaak van het collageen te stimuleren versterken we het onderhuids bindweefsel, met als resultaat een liftend effect.

De voordelen van bindweefselmassage

Bindweefsel massage heeft een tal van voordelen en is voor heel veel verschillende huidtypes en huidcondities geschikt.

  • Het verbetert de afvoer van afvalstoffen
  • Het verbetert de zuurstofvoorziening van de huid
  • Het verbetert de huidstructuur en de elasticiteit van de huid
  • Het vermindert rimpels en fijne lijntjes
  • Het verbetert het vochtgehalte in de huid
  • Het vermindert spanning van de huid

Voor wie is bindweefselmassage geschikt?

Voor iedereen die een gezonde en vitale huid wilt behouden.

Vanaf ons 25ste levensjaar neemt de aanmaak van collageen af en vanaf ons 40ste levensjaar wordt ook het bindweefsel in onze huid strammer. Door al op jonge leeftijd bindweefselmassages te ondergaan hou je jouw bindweefsel sterk en soepel. Zo voorkom je vroegtijdige tekenen van veroudering, heb je minder kans op het ontwikkelen van rosacea en een melasma en zorg je ervoor dat jouw vocht-vetbalans op peil blijft.

Scroll naar boven
Scroll naar top