Behandelingen

Tijdens het behandelingstraject wordt er elke behandeling weer vooraf gekeken naar de behoefte van jouw huid. Je hoeft dus niet te kiezen uit een ruim aanbod aan verschillende behandelingen.

Kom je voor het eerst dan plannen we altijd een kennismaking in. Zo kunnen wij jouw wensen en behoeften in kaart brengen en daar het behandeltraject op afstemmen. 

Favorieten

Kennismaking

€65,- €0,-
Voor we starten met een behandeltraject is het belangrijk jouw wensen en behoeften in kaart te brengen. Via de kennismaking bespreken we alle mogelijkheden. Nu tijdelijk kosteloos!
CLA 8600
CLA 8434 2

Rise and Shine

€240,-
Een traject van 4 behandelingen om jouw huid nieuwe energie te geven, jouw huid te laten stralen en ervoor te zorgen dat jouw huid er jong, fit en vitaal uitziet.

Bye bye imperfections

€289,-
Behandeltraject van 4 behandelingen. Om jouw huid te zuiveren en te beschermen. Zodat jij de wereld aan kan. En alle onzekerheid over boord kunt gooien.
CLA 8532 2
shutterstock 793486072

Bruidsmake-up incl. proefmake-up

€130,-
YES! Jij gaat trouwen. Gefeliciteerd. Op deze bijzondere dag ben jij, als bruid, middelpunt. Daar hoort mooie bruidsmake-up bij. Ik help je graag om nog meer te stralen op JOUW dag!

Make-up advies

€ 35,-
Tijdens een make-up advies kijk ik samen met jou naar de beste make-up voor jouw huid en geeft ik praktische tips waar je thuis mee aan de slag kunt. Bij aanschaf van producten worden de advieskosten in mindering gebracht.
CLA 8572
Scroll naar top