Wat is Anti-aging?

Anti-aging, die term ken je vast. Het betekend letterlijk tegen ouder worden. Ouder worden we allemaal, maar we willen mooi oud worden.

Veel vrouwen en steeds meer mannen willen een natuurlijke en effectieve manier om het verouderingsproces te vertragen en de tekenen van veroudering te verminderen.

Wij begrijpen dat maar al te goed. Daarom biedt Jody Schierboom | Beauty & Skin coach een breed assortiment aan anti-aging en huidverbeterende producten en behandelingen van Cosmedix en dr. Christine Schrammek .

Weten wat welk resultaat er voor u te behalen valt? Maak dan online een afspraak voor een gratis en vrijblijvende intake/kennismaking,.

salon jody schierboom beauty skin coach borculo 18

Anti-aging of huidveroudering tegengaan hoe doen we dat?

Normaal gesproken herstelt onze huid zichzelf. In de optimale situatie doet onze huid hier ongeveer 28 dagen over. Naarmate we ouder worden vertraagt dit proces. Verschillende factoren kunnen de huid ook blijvend beschadigen waardoor het herstel van de huid nog moeizamer verloopt. Ook de overgang speelt bij vrouwen een belangrijke rol in het verouderingsproces. Het gevolg een huid die dof of grauw oogt, rimpels en huidverslapping vertoont en/of pigmentverstoringen. 

Door de huid te activeren om zich te vernieuwen en de stamcellen in de huid te beschermen kunnen wij ervoor zorgen dat jouw huidconditie verbetert en je weer tevreden in de spiegel kunt kijken. Door de huidverbeterende producten van Cosmedix en dr. Christine Schrammek is het mogelijk de huid de opdracht te geven zicht beter te gedragen. 

 

Zegt het huidtype en de huidconditie iets over anti-aging?

De huidconditie, het woord zegt het al, zegt iets over de conditie van jouw huid. Net als de lichamelijke conditie is deze conditie constant in beweging. Vergelijk het eens met jouw spieren. Als je een tijd niet of weinig beweegt gaat de conditie van jouw spieren achteruit. Geef je het weer wat extra aandacht. Ga je weer wat meer bewegen dan veranderd de conditie weer in positieve zin. 

Ook met onze huid werkt dit zo. Geven wij onze huid wat minder aandacht dan gaat onze huidconditie achteruit. Door weer extra aandacht te schenken aan jouw huid, dit kan door jouw leefstijl aan te passen, maar zeker ook door de juiste verzorgingsproducten en behandelingen in de schoonheidssalon. 

Externe factoren kunnen onze huidconditie veranderen. Je kunt hierbij denken aan weersomstandigheden, maar ook aan slechte voeding en weinig slaap, verkeerde of verkeerd gebruik van verzorgingsproducten, alcohol en andere genotsmiddelen, roken en/of stress. 

Het huidtype dat is iets wat genetisch in bepaald. Zo kan je last hebben van een vette huid, een droge huid of een gecombineerde huid. Het huidtype verandert niet. Al is het wel zo dat naarmate we ouder worden de huid minder goed in staat is zichzelf te herstellen en gezond te houden. Hierdoor kan het zijn dat een huid, die altijd vet is geweest, minder vet aanvoelt. Maar toch blijven de poriën bij een vette huid goed zichtbaar en zal de huid niet snel droog en trekkerig aan voelen. 

Omdat iedere huid een ander verouderingsbeeld heeft is het niet mogelijk één standaard behandeling aan te bieden. Het is daarom van groot belang om te achterhalen waar uw huid behoefte aan heeft. 

Benieuwd naar jouw huidtype en huidconditie? Maak dan een afspraak.

Anti-aging behandelingen

In de salon zijn er meerdere anti-aging behandelingen. Een van de zeer effectieve anti-aging methodes is het peeling programma van Cosmedix. 

Tijdens dit peeling programma worden fruitzuren, retinol, antioxidanten en peptiden gecombineerd voor maximaal resultaat.
Zonder de huid onnodig te irriteren en te belasten. 

Het peeling programma start altijd met Level 1 en zal volledig worden aangepast aan jouw huid en wensen. Vanuit Level 1 gaan we de intensiteit opbouwen en steeds wat krachtiger te werk. Hierdoor wordt de huid verbeterd en zullen rimpels, fijne lijntjes en pigmentverstoringen afnemen in intensiteit. Met als resultaat een huidverjongend effect.

Deze peeling zijn ook heel mooi te combineren met een skingym bindweefselmassage. Hiermee activeert je de aanmaak van collageen en bevorder je de hydratatie en daarmee de stevigheid in de huid. 

bindweefselmasssage

Meer weten?

Wilt u meer weten over deze behandeling of bent u benieuwd naar de overige behandelingen? Neem dan contact met mij op.

Scroll naar boven
Scroll naar top